Zavítala do Jihlavy a NMNM

MLADŠÍ PŘÍPRAVKA DOHRÁLA VENKOVNÍ TURNAJE

Reporty nám poslal jeden z trenérů Pavel Dohnal

Mladší přípravka odjela za svými soupeři do Jihlavy

Druhou květnovou neděli vyrazila mladší přípravka do krajského města, kde poměřila síly postupně s domácí Jihlavou a již potřetí z posledních čtyř kol s Bystřicí nad Pernštejnem. Bylo by fajn, kdyby se na svazu někdo zamyslel nad tím, že hrát stále dokola se stejným soupeřem není moc perspektivní.
První zápas hrají naši nejmenší s naprostým přehledem, dobře kombinují, komunikují, střílí jeden gól za druhým, doplňují se při pohybu dozadu, no prostě sen každého trenéra :) Soupeře jasně poráží. Na druhém hřišti mají kluci situaci těžší, soupeř jim rychle utekl do vedení, ale bojovnost, to je věc, která nás zdobí, a tak kluci otáčí výsledek a poráží Jihlavu i tam.
Druhý zápas je u těch nejmenších úplným opakem toho prvního. Kluci jako by šli na hřiště s tím, že Bystřici teď několikrát porazili a teď to šlo i proti Jihlavě „samo“, ale opak byl pravdou. Nezachytili jsme začátek zápasu a celou dobu jsme se nemohli vzpamatovat, a tak nám soupeř uštědřil cennou lekci s tím, že každý zápas začíná od nuly. Musíme začít se začátkem utkání a ne 10 minut před jeho koncem. Starší už mají více zkušeností, a tak do zápasu vstoupili koncentrovaně a po polovině byl stav vyrovnaný. Druhá polovina dopadla však už vítězně pro Bystřici. Klukům se nedala upřít bojovnost, ale jen jeden hráč na střídání nás v tomto druhém utkání dohnal.

K poslednímu venkovnímu zápasu do Nového Města

Zápas proti Vrchovině
Od začátku zápasu jsme byli lepším týmem, přehrávali jsme je kombinačně i ve hře 1 na 1 a velice kvalitně jsme přenášeli míč na volné strany a z toho jsme dali spoustu gólů. Obranné pokyny všichni hráči plnili, jak měli, bez větších problémů a ve hře se objevila spousta dobře rozehraných standardních situací, z kterých jsme následně dali gól.

Zápas proti Chotěboři
O poznání lepší soupeř, který vynikal v kombinační hře a přenášení hry ze strany na stranu, měli jsme vlažný start do zápasu, kdy jsme prohrávali o 3 góly, ale nesložili jsme se a zápas jsme do poločasu dokázali otočit. Soupeře jsme začali ve všech aspektech přehrávat díky rychlému pressu při soupeřově rozehrávce a tyto chyby jsme dokázali přetavit v góly a druhou výhru.