Muži B - 25. kolo I.A třídy, skupiny B: Dukovany - Velká Bíteš B 2:0 (2:0)

Statečný výkon na body nestačil

V posledním venkovním zápase jsme zajížděli na půdu na jaře doma neporaženého týmu z Dukovan. Domácí tým na jaře pravidelně sbíral body a již tři kola před koncem sezoně se v poklidu zachránil.

Do utkání jsme vstoupili zatažení v bloku a čekali jsme s čím na nás domácí narukují. Velice dobře jsme po celé utkání drželi blok, měli dobrý pohyb jak s míčem, tak i bez něj a čekali jsme na chyby domácích. V 17. minutě se měnilo skóre poprvé, po našem rohu domácí míč odvrátili na polovinu hřiště, my domácí hráče pozdě dostoupili a z rychlého brejku šly Dukovany do vedení - 1:0. Z naší hry jsme i po obdržené brance nikterak neustoupili, stále hráli z bloku a čekali na kontr za obranu. Do konce poločasu domácí vedení navýšili na 2:0, kdy dlouhý křížný míč poslal před branku domácí záložník a na zadní tyč si naběhnul Slavík, který nedal Klímovi šanci.
Do druhé půli jsme provedli jednu změnu, na hrot se posunul Mateja, který v 54. minutě postupoval sám na domácího Ošmeru, který jej ovšem vychytal. Postupem času jsme přebírali aktivitu ve středu pole a snížení viselo ve vzduchu. V 65.minutě se dostal do brejku tentokráte Šimončič, kterého opět bohužel vychytal domácí brankář. Naše aktivita nepolevovala, avšak ani další samostatný únik Ondráka v 75. minutě se brankou neskončil, a tak se skóre do konce zápasu již nezměnilo. Domácí tak mohli slavit vítězství 2:0.
V Dukovanech jsme podali velice kvalitní výkon, trpělivě jsme čekali v bloku na chyby v defenzívě domácích, kam jsme se několikrát i dostali. Ale vlivem toho, že naše tři samostatné úniky v brance neskončily, odjíždíme ze zápasu bez bodu.

Report nám zaslal trenér Lukáš Midrla