Muži B - 21. kolo I.A třídy, skupiny B : Velká Bíteš B - Herálec 3:3 (1:1)

TVRZ PO REMÍZE ODOLALA

Referát z posledního domácího zápasu nám poslal L. Midrla

Remíze o půlce, remíza na konci – tvrz po remíze odolala

Sezóna se přehoupla do své závěrečné fáze a v rámci 21. kola jsme v domácí na jaře nedobyté tvrzi přivítali tým z popředí tabulky z Herálce. Do utkání jsme vstoupili aktivně, diktovali tempo hry, avšak rychlé kontry ze strany hostů, které jsme mnohdy obtížně zachytávali, hlavně přes naší pravou stranu, nám dělaly velké problémy. Skóre utkání otevřel v 11. minutě Holeš, který dostal naservírovaný míč proti noze z levé strany a propálil vše co mu bylo v cestě - 0:1. Srovnáno bylo ve 20.minutě, kdy se k trestnému kopu postavil Ráboň, který za přispění hostující obrany dopravil míč do branky - 1:1. V rámci prvního poločasu jsme v rámci naší herní převahy již žádný další gól nepřidali a tak se do kabin odcházelo za nerozhodného stavu.
Vstup do druhé půlky nám vyšel excelentně, kombinací z levé strany přes Ondráka, který potáhnul míč k vápnu, přihrál P. Loupovi, ten míč posunul na volného Ráboně, který přízemní střelou k levé tyčce přetočil vedení na naši stranu - 2:1. Skóre jsme navýšili v 57.minutě, po rozehrávce od brankáře Klímy, putoval míč na Dvořáka, který našel přízemní nahrávkou Šimončiče, který hned z prvního doteku posunul míč na Macka, ten si míč převzal do běhu a ač bráněn hostujícím hráčem střelou na zadní tyč navýšil naše vedení - 3:1. Bohužel naše aktivita postupně začala upadat, a tak o deset minut později došlo ke korekci skóre hostujícím Boháčem, který přesně umístěnou hlavičkou z malého vápna k tyčce nedal Klímovi šanci - 3:2. Hosté v závěru hru zjednodušili, začali víc nakopávat míč a po jednom špatně odvráceném balonu se na hranici velkého vápna dostal míč k nikým nehlídanému Skálovi, který přízemní střelou uzavřel skóre zápasu na konečných 3:3.
Utkání remíza sluší, ačkoliv jsme vedli o dvě branky a mohli naše skóre navýšit a definitivně odpor hostující týmu zlomit, jsme necelých dvacet minut před koncem dali hostům naději na body. To se nám v závěru zápasu vymstilo a v utkání bohatém na góly jsme se se soupeřem rozešli nerozhodně 3:3.