Muži B - 23. kolo I.A třídy - Jemnicko - Velká Bíteš 4:2 (2:0)

Prohra v Jemnicku

V rámci 23. kola jsme v neděli zavítali na hřiště Jemnicka. Vzhledem k tomu, že jsme před utkáním měli velké množství omluvenek skrze zranění jak od B týmu, tak i dorostu, plus souběh s A týmem, tak nás nečekalo nic jednoduchého.

Referát zpracoval trenér Lukáš Midrla

Samozřejmě jsme do utkání nevstoupili odevzdaně, třináct statečných válečníků nastoupilo odhodláno si z výletu k rakouským hranicím odvést nějaký ten bod.
Úvod utkání nenasvědčoval, že by naše šance byly nulové avšak domácí po dvou brankách v úvodním poločase se dostali do vedení 2:0. Po přeskupení naší ofenzívy v závěru prvního poločasu jsme se dostali zpátky do hry, bohužel bez vstřelené branky.
V poločase jsme si k utkání upřesnili taktické věci a dočkali jsme se snížení z kopačky Rozmahela, který dostal míč do brejku od Dvořáka a střelou na zadní tyč snížil na 2:1. Vyrovnání viselo ve vzduchu, avšak domácí odskočili po chybě v obraně opět do dvoubrankového vedení. Zbraně jsme ovšem nesložili a opět snížili, tentokráte po zakončení Šimončiče. Bohužel Smejkal poté dostal po faulu před velkým vápnem červenou kartu a z následného přímého kopu dostal domácí do vedení 4:2 Kříž - tento výsledek vydržel až do konce zápasu, ačkoliv v předposlední minutě mohl skóre upravit Dvořák, který z malého vápna minul branku.
Utkání hráči, kteří do něj nastoupili odbojovali do poslední minuty, za což jim patří velké díky. Ukázali své morální hodnoty a po závěrečném hvizdu odešli se vztyčenou hlavou. Škoda jen, že jsme dostali v krátkém sledu ČK a gól na 4:2, který naše šance na body dosti otupil. Hlavy vzhůru a v sobotu doma přivítáme tým z nedaleké Náměště, kde budeme chtít utkání vyhrát a hosty definitivně odsoudit k sestupu o soutěž níže.