Přehled zápasů 1.-4. kola

DOROST ZATÍM VYHRÁL DVAKRÁT

Dorostenci mají za sebou první třetinu podzimních zápasů

Velká Bíteš – Rokytnice nad Rokytnou/Želetava 2:5 (0:2)
Branky: Mašek, Novák
Úvodní zápas sezóny nám nevyšel podle přestav. Potýkali jsme se s absencemi důležitých hráčů v sestavě a v jinak vyrovnaném zápasu lacino inkasovali, a naopak sami se na gól nadřeli. Soupeř měl navíc ve svém středu potřebnou individualitu v osobě jejich kapitána, která vstřelil tři branky, a i na zbylých dvou se významně podílel.

Lipník/Valeč – Velká Bíteš 1:5 (0:2)
Branky: Preis, Mateja, Mašek, Bureš, Hotárek
V Lipníku jsme vyhráli zcela zaslouženě, byli jsme lepší než domácí. Jedinou komplikací bylo snížení domácích na 1:2 brzy po výměně stran, třetí gól ale zápas definitivně rozhodl a my posléze přidali ještě další dvě pěkné branky.

Velká Bíteš – Okříšky/Stařeč 7:0 (3:0)
Branky: Mašek 3, Mateja 2, Drlíček, Suchomel
Slabý soupeř působil na hřišti odevzdaným dojmem, a tak bylo v 10. min. při stavu 2:0 prakticky rozhodnuto. Postupně jsme koncentrovaným výkonem přidali i další zásahy, a nakonec si připsali vysokou výhru

Chotěboř – Velká Bíteš 1:0 (0:0)
Hodový zápas nám herně ani výsledkově nevyšel. Hosté sice spadli z divize a jsou jedním ze spolufavoritů soutěže, na jejich hřišti se ale určitě dalo bodovat. Zápas nakonec rozhodla povedená akce domácích po naší zbytečné ztrátě. Co mrzelo nejvíc byl fakt, že se nám vůbec nedařilo dostat do koncovky. To musíme v dalších zápasech určitě napravit.

V tabulce soutěže jsme zatím na 6. místě z 12ti mužstev.