Velká Bíteš B - Bedřichov 2:5 (1:3)

Bedřichov si odvezl všechny body

Nedělní odpoledne bylo ve znamení utkání s druhým týmem tabulky s mužstvem Bedřichova.

Vstup do utkání byl ze strany domácího týmu velice špatný a v podstatě za 20 minut bylo o výsledku utkání rozhodnuto. Hosté se dostali do tří brankového náskoku, který do konce utkání již nepustili. Těsně před koncem poločasu snížil Dvořák a do kabin se odcházelo za stavu 1:3. 
Do druhé půle došlo u domácích k drobné změně ve stylu organizace hry, ale bohužel šance, které jsme si vypracovali v bráně Šáni neskončili a tudíž místo snížení na rozdíl jediné branky, tak hosté dvěma dalšími brankami v krátkém časovém sledu navýšili své vedení na hrozivých 1:5. Poslední brankové slovo měl v utkání Hlucháň, který svůj přímý kop poklidil přesně k tyči a snížil na konečných 2:5 v domácí neprospěch.

Úvod utkání nebyl z naší strany vůbec dobrý a hosté po našich individuálních chybách v podstatě rozhodli o osudu dnešního zápasu. Dnes nám nefungoval hlavně v první půli pohyb a výstavba hry a když se k tomu přidaly chyby, které soupeř vždy potrestal, bylo o prohře rozhodnuto do poločasu. Škoda, že druhá naše branka nepřišla dříve na kontaktních 2:3, která by hosty jistojistě znejistěla. 
V sobotu zajíždíme na půdu Želetavy, kde budeme chtít dnešní výsledkový propadák ihned napravit.