Muži A - 29. kolo MSD D : Velká Bíteš - SFK Vrchovina 1:3 (0:3)

DOMÁCÍ ROZLUČKA NEVYŠLA

Áčko se s vlastními fanoušky bohužel rozloučilo porážkou

O výsledku utkání rozhodla úvodní půlhodina, kdy se hosté hned třikrát brankově prosadili. Těžko říct, jestli našim nesedl netradiční páteční termín, ale jak jinak si vysvětlit fakt, že ve 23. min. svítil na ukazateli skóre stav 0:3...
Hned ve 4. min. dostal Vrchovinu do vedení Nečas - 0:1. Na konci úvodní čtvrthodiny přidal druhou branku Partl - 0:2 a když se za dalších deset minut trefil i Sytař - 0:3, byli naši zralí na ručník. Naštěstí se přísun branek do naší sítě zastavil a v dalším průběhu zápasu se poměr sil na hřišti srovnal. Bohužel brankový rozdíl byl takový, že šance našich na zisk bodů byla minimální. To se i potvrdilo. I přes viditelnou snahu totiž skóre zůstávalo dlouho stejné a bylo jasné, že za tento zápas si náš klub body do tabulky nepřipíše. 
V 78. min. výsledek kosmeticky vylepšil Šperka - 1:3, přesto bylo po posledním hvizdu rozhodčího Doležala v tvářích našich vidět velké zklamání. Chtěli se se svým spoluhráčem Zdeňkem Traxlem, který po sezóně končí kariéru, rozloučit vítězně. Hosté však tentokrát zvítězili zaslouženě, byli na zápas lépe mentálně nastaveni. 

Branky: 78. Šperka - 4. Nečas, 13. Partl, 23. Sytař
Rozhodčí: Doležal
Diváci: 200
ŽK: 3:4
Sestava FC PBS Velká Bíteš: Pelán Mich. - Šperka, Loup, Mrňa - Bartoš (69. Shlaban), Merdita (75. Macek), Daněk, Hlucháň, Kozel, Moučka, Traxl (56. Novotný)