Muži A - 6. kolo 4. MSL D : Velká Bíteš - Bohunice 2:1 (2:0)

BOHUNICE A JE O TŘI BODY VÍCE

Vlak co nikde nestaví. To je v současnosti naše áčko, které vítězně zvládlo i šestý zápas sezóny 2024/2025.

Před výbornou kulisou pětistovky diváků hosté začali zápas odvážně a dalo by se říct, že v úvodních minutách náš celek přehrávali. Svoje náznaky šanci ale neproměnili, naopak zcela propadli v úseku mezi 16. až 22. min. Nejprve se totiž v "nájezdu" na brankáře prosadil střelecky Moučka a za zmíněných šest minut na něj navázal i další tradiční kanonýr Novotný. Rázem to bylo 2:0 a hosté propadli panice. Zbytek poločasu tak domácí v hodové atmosféře bezpečně kontrolovali a nechybělo moc, aby přidali i třetí branku. 
Po změně stran se obraz hry změnil. Hosté měli opět velmi aktivní začátek, tentokrát však s tím rozdílem, že naši třetí a zřejmě i rozhodující gól nepřidali. Proto ani po více než hodině hry nebylo o výsledku pátečního duelu rozhodnuto, navíc hned dva zadáci našich inkasovali v průběhu druhé půle žluté karty a museli si ve zbytku utkání počínat velmi opatrně. S blížícím se závěrem tlak hostů ještě více zesílil a ti se dá se říct i zaslouženě deset minut před koncem dočkali kontaktní branky - 2:1. Vypjatý konec ale naši ustáli a po šestém vítězství v řadě tak mohli večer naplno vyrazit do víru zábavy...

Branky: 16. Moučka, 22. Novotný - 80: Kalvoda
Rozhodčí: Nápravník
Diváci: 442
ŽK: 3:2
Sestava FC PBS Velká Bíteš: Pelán Mich. - Bartoš, Loup, Shlabn, Šperka, Prudík (79. Kamenský), Kozel (70. Daněk M.), Daněk L., Hlucháň, Moučka (70. Kluska), Novotný (89. Maleta)